Massage  Salon Marijke
Geniet van de etherische oliën.

Welkom op mijn website,

Fijn dat je even tijd neemt om mij alvast een beetje te leren kennen.

Ik ben Marijke van Beenen, 28 jaar en samen met mijn vriend woonachtig in de Friese plaats Balk.

Mijn passie en expertise is, fysieke spierklachten bij de oorzaak aanpakken, zodat ze weer kunnen herstellen naar de natuurlijke, ontspannen staat en het loshouden van deze spieren zodat ook het innerlijke balans in het lichaam wordt herstelt.

Hiervoor was ik kapster van beroep en deed ik vrij regelmatig hoofdmassages, het masseren had mijn interesse.

In 2015 heb ik de praktijk de opleiding  tot professioneel masseur / sportmasseur afgerond en sinds januari 2020 heb ik mijn eigen massage salon, die te vinden is op het bedrijventerrein Eigenhaard 13A in Balk.

Ik vind het belangrijk dat jij in goede handen bent bij mij in de salon, dat je je op je gemak voelt en een fijne ontspannende beleving hebt.

We hebben maar één lichaam, waar we de rest van ons leven mee moeten doen daar moeten we zuinig op zijn.

Ik ben dankbaar dat ik daar als masseuse een stukje aan mag bijdragen.

Heb jij fysieke klachten of kom je liever voor een me-time ontspanningsmoment?

Dan ben je van harte welkom bij mij in de salon.


Kneedbare groet,

Marijke.