Massage  Salon Marijke
Geniet van de etherische oliën.

 

Sportmassage is een krachtige massage, met extra aandacht voor de spieren.

De massage bevorderd het herstel van de spieren en daardoor de pijn weg te nemen, zo kunnen ook blessures worden hersteld en voorkomen.

Heb je klachten gekregen door het teveel belasten van bepaalde spiergroepen of heb je te lang in dezelfde en misschien ook wel verkeerde houding gezeten

Dan is deze massage geschikt voor jou.


Klassieke ontspanningsmassage is op een zachte en rustige manier masseren, met aandacht op je innerlijke rust.

De massage brengt je lichaam en geest weer in balans.

Stress ontstaat niet bewust, het is een onbewust proces. 

Elke dag krijgen we zoveel indrukken binnen en wordt de geest getriggerd.

Het lichaam reageert vervolgens op wat er zich in de geest afspeelt, bijvoorbeeld op angsten / zorgen maken, tijd gebrek en keuzes die je mag gaan maken of die je hebt gemaakt de afgelopen tijd.

Deze massage zorgt ervoor dat je je aandacht weer terug brengt naar jezelf en je weer in je natuurlijke ontspanning komt.

Het zorgt ervoor dat je lichaam soepel blijft en de spanningen, die de afgelopen periode zijn opgebouwd, gemakkelijk door het lichaam kunnen worden los gelaten.

Zo kan het lichaam vrij blijven stromen en voorkom je spierspanning die te maken heeft met stress.


Handmassage is rustgevend, ontspannend voor je handen en een fijne manier om eventuele pijn in gewrichten te verminderen. 

Je handen gebruik je de hele dag en worden vaak intensief gebruikt.


Aromatherapie word bij iedere behandeling toegepast.

De massageolie maak ik op basis van ons gesprek. 

De olie bestaat uit kokosolie en de etherische oliën die op dat moment belangrijk voor je zijn, dat kan bij geestelijke of lichamelijke klachten zijn.

De hele dag ruiken we allerlei verschillende geuren en iedere geur vertelt ons een eigen verhaal.

Sommige geuren verfrissen ons, andere ontspannen en van sommige geuren word je misschien wel boos, verdrietig of blij.

Geuren brengen ons ons direct bij ons gevoel en onze emoties.

Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde en kun je op veel systemen van het lichaam en geest toepassen.

Net als alles uit de natuur hebben ook wij ons eigen energieveld, in ons lichaam lopen allerlei energiekanalen ook wel meridianen genoemd.

Deze kanalen kunnen door ziekte of stress verstopt of geblokkeerd raken, door de etherische olie met het juiste element te gebruiken kun je de blokkade opheffen, hierdoor stroomt de levensenergie weer door het lichaam en word ons lichamelijke en geestelijke gezondheid hersteld.


Hot stone word ook bij iedere behandeling toegepast, tenzij er contra- indicaties zijn, waardoor de stenen niet gebruikt kunnen worden.

Bijvoorbeeld door; Lage of hoge bloeddruk, diabetes, kanker, spataderen, hartklachten, griep/koorts of bij warm weer(hittegolf).

Hot stone zijn basalt stenen van ongeveer 45 graden Celsius.

Door de warmte en druk van de stenen worden de spanningen, die opgebouwd zijn in de spieren verlicht en draagt het bij om het lichaam meer te laten ontspannen, zodat het nog meer in balans komt.